Testperiod och rabattkod för e-handel inom städutrustning och rengöringsmedel

Nu startar testperioden för den nya e-butiken inom städutrustning, rengöringsmedel och liknande hemprodukter.

Målsättningen är att lansera produkter som tidigare endast funnits tillgängliga för proffsen i branchen. Nu erbjuds dessa till privatmarknaden och till mycket konkurrenskraftiga priser.

Tanken är också att du som kund ska hitta kända märken om du trivs med dom, våra alternativa märken som är lika bra eller bättre, miljömärkta produkter (från Svanen-märkta och bättre), etc. Alla ska hitta det dom söker och finns det inte så meddelar man oss. Inom kort kommer produkten finnas och du som tipsar premieras.

Du som vill handla extra rabatterat – Använd koden TPHS-friend och få ytterligare 10% rabatt på samtliga produkter. Fri leverans över 750:-.

Som en inledande pilottest och premieraktivitet vill vi ge dig en extra present i form av ytterligare 10% rabatt på redan låga priser. Det får du vid alla köp fram t.o.m den 13/12 och om du sedan skriver till mig och meddelar hur du upplevde e-butiken, köptillfället, informationen och leveransen och självklart även produkterna, så får du en ny rabattkod för ditt nästa köp.

Anmäl dig i kommentarsfältet om du vill delta i pilottesten. Glöm inte mail-adress.

Och om jag får rekommendera något redan nu så ska du fokusera på allt inom mikrofiber och biobact-produkterna med långtidsverkande bakteriebekämpning på djupet.

Mycket nöje!!

Besök e-butiken

Startpaket till studenten

Beställ studentens första städpaket rabatterat och skicka direkt till studentbostaden.

Beställ stora startpaketet

Byt ut den gamla städutrustningen med ett rabatterat startpaket från The Perfect Home Shop.